Mijn naam is Suzan Schreuder en met Atelier Mooi Gemaakt doe ik wat ik het liefste doe: mooie dingen maken en de dingen mooi maken. Dat doe ik in mijn atelier én bij mensen thuis. Alles op het gebied van interieur en wonen.
Ik ben klusvrouw geworden omdat ik het heerlijk vind om een huis te zien opknappen onder mijn handen. Ik ben handig en creatief, heb een goed technisch inzicht en durf aan te pakken. Ik werk nauwkeurig en netjes en heb daardoor mooie resultaten.
Omdat klussen niet ieders hobby is, bied ik mijn kwaliteiten graag aan, aan iedereen die niet beschikt over twee rechterhanden, die geen zin of tijd heeft, of bij wie het op de lijst blijft staan ”van alles waar ik nooit aan toe kom”. En… als vrouw weet ik dat het fijn is als het werk ook schoon opgeleverd wordt.
Ik denk graag mee over materiaal en kleurgebruik. Indien gewenst help ik met de aanschaf van materialen.

Om mijn vakvrouwschap te ondersteunen volgde ik modules van de vakopleiding Professioneel Klusvrouw bij het Ambachtshuis Brabant (modules Elektra, Timmerwerk & meubelmontage, ophangen & bevestigen, Tegelzetten).

Omdat mijn hart het meest ligt bij het “mooi maken”, richt ik me met name op behangen (waaronder ook fotobehang en patronen) en schilderen van muren en meubels.

Specialiteiten:

  • Meubels pimpen, bijv. met Chalk Paint van Annie Sloan: leuke effecten voor een eyecatcher in huis
  • Muren sluieren/colorwash met transparante lagen verf
  • Mandala op de muur schilderen

Daarnaast maak ik wonen mooier door het vervaardigen van Glas in Lood, Viltobjecten en Meubelstoffering. Zie hiervoor de andere pagina’s van deze website.

Als ik je kan helpen om jouw huis mooier en gezellig te maken, stuur me een e-mail met een omschrijving van de klus, liefst met foto’s, dan neem ik contact met je op. Je kunt me ook vinden op Werkspot.

I.v.m. de corona-risico’s werk ik op dit moment niet op locatie en concentreer ik me op mijn werk in het atelier.