Zalig Zitten in een unieke stoel van Atelier Mooi Gemaakt

In 2018 ben ik gestart met de vakopleiding tot professioneel Meubelstoffeerder. Na afronding van de basismodule ben ik nu bezig met de verdieping: authentiek stofferen (crin), stofferen op moderne wijze (schuim) en designstoelen.

Mijn doel is unieke, gave stoelen te maken die ook heerlijk comfortabel zitten. Kwaliteitsstoelen met een verfrissende vormgeving. Blikvangers voor in huis.

Daarnaast maak ik bijvoorbeeld gecapitonneerde hoofdborden voor bedden, zitbanken bij eethoeken, poefjes en ook losse kussens. Ik denk graag mee over andere toepassingen. Ook kun je bij mij je (eetkamer)stoelen laten herstofferen, desgewenst inclusief het herstellen van het binnenwerk.

Ik hoop deze pagina het komend jaar te kunnen vullen met vele mooie voorbeelden en stoelen voor de winkel!

Eetkamerstoel 1 van 4

Op authentieke wijze gestoffeerde stoel met veren en crin. De stoel is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint in Amsterdam Green (doorgeschuurd met Duck Egg) en afgewerkt met Clear Wax. De stoel is bekleed met NComo meubelstof van Escolys België.

Heerlijke leesstoel op moderne wijze gestoffeerd

Dit is mijn laatst nieuwe project geweest.

Mooie stoel uit de 40-er jaren Amsterdam. Helemaal ontleed en stap voor stap weer opgebouwd met nieuwe materialen. Met een verfrissende en unieke uitstraling. Een mooie en lekker zittende eyecatcher!

Te koop voor € 750 en te bezichtigen in mijn werkatelier.

Project

Toekomstmuziek

Project

Toekomstmuziek

Project

Toekomstmuziek

Project

Toekomstmuziek

Project

Toekomstmuziek

Project

Toekomstmuziek